21 Haziran 2011 Salı

Kuzey Güney Dizisi Oyuncuları

Önce Cevdet Bey ve Oğulları olarak düşünülen, daha sonra Kuzey Güney olarak karar verilen dizimizin oyuncu kadrosu her geçen gün şekilleniyor. Bizde hergün sayfalarımızı güncelliyor, sizlere en yeni en taze bilgileri ulaştırmaya çalışıyoruz Kuzey Güney dizisi hakkında. Almış olduğumuz son bilgilere göre, Kıvanç Tatlıtuğ‘un kardeşi olarak Buğra Gülsoy‘un belirlenmesinden sonra bayan partner olarak da Öykü Karayel‘in oynayacağı magazin bilgilerinde yer aldı. Henüz net belli olmamakla birlikte sizlere yeni oyuncuları ve değişebilecek oyuncuları yine bu sayfamızdan duyuracağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Mehmet Günsur

Ekranlarımızın sevilen yüzlerinden olan Mehmet Günsur, oyunculuğa ilk olarak  7 yaşında reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12 yaşında Okan Uysaler’in yönetmenlik yaptığı “Geçmiş Bahar Mimozaları” dizisinde Müşfik Kenter, Rutkay Aziz ve Filiz Akın gibi oyuncularla rol aldı. O zamanlarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir müddet ” The Dawn” isimli bir grupta şarkı söyledi. Mehmet Günsur, öğrenimine İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde devam etti. 4 yıl boyunca Taksim’de bir lokantada işletmecilik yapan Günsür’ün kendini izleyicilere tanıtması 1997 yılında Ferzan Özpetek’in Hamam filmiyle oldu. Bu filmin ardından kariyerini oyunculuk yönünde geliştirmeye karar vermiş,

Buğra Gülsoy Kuzey Güney’de


Fatmagül’ün suçu ne adlı dizide Vural karakterini oynayan Buğra Gülsoy geçtiğimiz Perşembe akşamı dizideki görevini sonlandırdı. Dizinin sezon finalinde Vural karakteri tecavüz, annesinin ihaneti ve hapisle psikolojisinin bozulması sebebiyle dizide intihar etti. Canlandırdığı Vural karakteri, Mustafa’yla kavgasından sonra hayatını kaybederken, Buğra Gülsoy Twitter hesabından aşağıdaki sözleri yayınladı.
“İnsan griyse eğer o siyah tarafına sürtündü biraz. Umarım örnek teşkil etmiştir bir insanın psikolojik mücadelesi adına… *** Bilinç en büyük otokontrol. Kaybetmemek dileğiyle *** Seninle vakit geçirmek güzeldi… Hoşçakal Vural.!…Şimdi sıradaki.!” diyerek diziye vedasını duyurdu.
Yakışıklı oyuncumuz yeni sezonda Ay Yapım’ın yeni projesi Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte boy gösterecek.

Kıvanç Tatlıtuğ

Adana 27 Ekim 1983 doğumlu, beş çocuklu ailenin bir üyesi olarak dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, orta öğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesinde okumuş. Adanada iken Fiskobirlik, Güney Sanayi, Çukurova Kulübü, Tarsus Amerikan Kulübü, Devlet Su İşleri gibi kulüplerde basketbol oynamış. 1997 senesinde babasının ciddi bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınmış. İstanbul Kalamış Lisesinde öğrenimini bitiren Kıvanç’ın aklı fikri basketboldaymış. Tek hayali NBA devler liginde oynamak olduğu için Ülkerspordan gelen cazip teklifi hemen kabul etmiş ve orada 2 sene forma giymiş. Sonra bir sene Beşiktaşta, bir sene de Fenerbahçede oynamış. Ancak dönüş yaptığı Beşiktaş takımında sakatlanması tüm hayallerini suya düşürmüş ve ne yazık ki profesyonel basketbol hayatına son vermiş. Kıvanç Tatlıtuğ, o dönemlerde yakın çevresinin sürekli fiziğine iltifatlarda bulunduğunu, model olması için kendisini yönlendirmeye çalıştığını söylüyor. O ise bunlara hiç kulak asmamış. Ta ki annesinin yaptığı sürprize kadar! Annesi, Beylikdüzü’ndeki bir marketin camında ‘Profesyonel mankenlerle çalışır mısınız?’ ilanını görünce, Tatlıtuğ’un yanında bulunan bir fotoğrafını göndermiş. İlan verilen şirketten kendisini aradıklarında şaşkına dönmüş ama teklifi de kabul etmiş. ‘Ben sporcuyum ne işim olur mankenlikle’ derken bir anda kendini defilede bulmuş. Daha sonra gelen teklifleri değerlendiren Tatlıtuğ, yaptığı işin hoşuna gitmesiyle bu mesleğe profesyonel olarak başlamış. ‘Annemin beni model yapma hayali hep vardı.’ diyor Kıvanç.
Ünlü oyuncu daha sonra, 2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model Of The World (Dünya’nın en iyi mankeni) yarışmalarını kazandı. Televizyon ekranlarında Gümüş dizisiyle genç kızların sevgilisi oldu. Daha sonra Menekşe ile Halil’de, Halil karakterini canlandırdı. Bunun ardından Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül Haznedar’ı canlandırmıştır. Bu diziden sonra ise altın çağını yaşıyor yakışıklı oyuncu. Oynadığı dizilerin yanı sıra birkaç reklam filminde de boy gösterdi. Son olarak Ezel dizisinde “Sekiz” ismiyle rol almıştır. Ayrıca bu yaz bir film projesinde sinemaseverlerin karşısında olması bekleniyor..

Rol aldığı yapımlar;

Kuzey Güney (Dizi) 2011-20∞ (yeni sezonda)
Ezel (Dizi) 2010
Aşk-ı Memnu (Dizi) 2008-2010
Menekşe ile Halil (Dizi) 2007-2008
Amerikalılar Karadenizde 2 (Film) 2007
Gümüş (Dizi) 2005-2007

Kuzey Güney Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle

Yeni sezonda ekranlarda yayınlanacak olan dizimiz için 1. bölüm fragmanı çıktığında sizleri bu sayfadan buluşturacağız. Sezona iddialı başlayacak olan dizimiz için tanıtım videoları ve fragmanlar çıktığında buradan paylaşmaya gayret göstereceğiz. Bu sayfayı takip ediniz.. Dilerseniz yer imlerine/sık kullanılanlara tarayıcınızın üst sekmesinden bizi ekleyebilirsiniz.